Bestil radio, tv og reklamefilm til museer

Vi tilbyder kopier af radio- og tv-udsendelser samt reklamefilm fra vores samlinger til museer, som har tilsluttet sig Museumsaftalen.

BIograftæppe med silhuet af trompetister

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Hvis dit museum har en aftale med Copydan AVU-Medier, kan du bestille radio- og tv-udsendelser samt reklamefilm til brug i udstillinger og undervisning. Læs mere om aftalen og hvad den giver mulighed for.

Det koster kr. 450 eksklusiv moms per udsendelse/reklamefilm.

Ekspeditionstid

Ekspeditionstiden er afhængig af mange faktorer, som for eksempel mængden af bestillinger, og i hvilket format originalmaterialet foreligger. Bestiller du en enkelt radio-/tv-udsendelse fra perioden 2006 og frem, kan du forvente at få den inden for 10 dage. Ældre udsendelser skal måske først digitaliseres, og det tager derfor længere tid at gøre dem klar. Der kan forventes en vis ekspeditionstid af ressourcemæssige grunde.

Bestillingsoplysninger

Vi skal kende formålet med brugen for at sikre, det er dækket af aftalen med Copydan AVU-medier

Kontaktoplysninger

Museum er påkrævet
Kontaktperson er påkrævet
Enter an email address
Enter an email address
Hvis forskellig fra kontaktperson
Adresse er påkrævet
Postnummer er påkrævet
By er påkrævet
CVR/SE-nummer er påkrævet
Ved at bruge denne formular accepterer jeg, at Det Kgl. Bibliotek opbevarer og behandler de personoplysninger, jeg sender, til at håndtere bestillingen, svare mig og eventuelt kontakte mig om lignende services og produkter. er påkrævet
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.