Bestil radio, tv og reklamefilm til museer

Vi tilbyder kopier af radio- og tv-udsendelser samt reklamefilm fra vores samlinger til museer, som har tilsluttet sig Museumsaftalen.

BIograftæppe med silhuet af trompetister

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Hvis dit museum har en aftale med Copydan AVU-Medier, kan du bestille radio- og tv-udsendelser samt reklamefilm til brug i udstillinger og undervisning. Læs mere om aftalen og hvad den giver mulighed for.

Det koster kr. 450 eksklusiv moms per udsendelse/reklamefilm.

Ekspeditionstid

Ekspeditionstiden er afhængig af mange faktorer, som for eksempel mængden af bestillinger, og i hvilket format originalmaterialet foreligger. Bestiller du en enkelt radio-/tv-udsendelse fra perioden 2006 og frem, kan du forvente at få den inden for 10 dage. Ældre udsendelser skal måske først digitaliseres, og det tager derfor længere tid at gøre dem klar. Der kan forventes en vis ekspeditionstid af ressourcemæssige grunde.

Bestillingsoplysninger

Vi skal kende formålet med brugen for at sikre, det er dækket af aftalen med Copydan AVU-medier

Kontaktoplysninger

Hvis forskellig fra kontaktperson
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.