Green Key certificerede møder og konferencer i Den Sorte Diamant

Afholder du et møde eller en konference i Den Sorte Diamant, sker det med Green Key certificering. Green Key er turismens internationale miljømærke.

Mødelokale Jensen interiør

Foto: Laura Stamer

Som Green Key Møde og Konferenceleverandør af faciliteterne i Den Sorte Diamant lever både Det Kgl. Bibliotek og vores leverandører inden for forplejning og rengøring op til en lang række miljøkrav.

Certificeringen er en lille del af bibliotekets samlede klimastrategi, Et Grønnere Bibliotek 2025, som lægger linjen for arbejdet med bæredygtighed med et fokus på klima.

Konkrete bæredygtige tiltag

Klimastrategien omfatter en række indsatsområder, der får betydning for jer som kunder, når I afholder møder, konferencer og arrangementer eller på anden måde bruger vores faciliteter. Det gælder blandt andet optimering af bygningernes energiforbrug, minimering af brugen af engangsprodukter og -emballage, øget genbrug og minimering af affald samt øget affaldssortering.

Madkartoteket leverer forplejningen til møder, events og konferencer i Den Sorte Diamant. Madkartoteket har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det betyder, at forplejningen til dit møde eller konference i Den Sorte Diamant består af 60-90% økologiske føde- og drikkevarer.

Green Key certificering 2022

I november 2022 opnåede Den Sorte Diamants faciliteter for møder og/eller konferencer den internationale miljømærkning Green Key.  Vi var den anden statsinstitution i Danmark til at opnå mærkningen.