Kunst, håndværk, sport

Licensservicen formidler licenser til produkter, der formidler kunst, håndværk og sport i forskellige formater, både som tekst (inkl. grafik) lyd og video.

Marmorstatue af diskoskaster

Foto: Wikimedia Commons

Artstor samler mere end 2 millioner billeder fra de bedste museer, arkiver, forskere og kunstnere med en specialiseret pakke af værktøjer til undervisning og læring med visuelle materialer - alle rettigheder er frigivet til uddannelse og forskning. Dobbelt adgang til Artstor på JSTOR-platformen er nu tilgængelig. For institutioner, der abonnerer på begge tjenester, samler dette Artstors billeder af høj kvalitet med kritisk tekstbaserede JSTOR-studier på én platform.

Udgiver: JSTOR (via Content Online)

Opdateret forår 2022

Bloom's Literatures online database over litteraturkritik inkluderer de kerneforfattere og værker, der er mest undersøgt i gymnasiets læseplan. Med videoer i fuld længde af klassiske skuespil, klassiske fuldtekstværker og digte samt kritiske essays og indekser. Eleverne vil finde det, de har brug for, uden at skulle gennemsøge ikke-kurateret materiale. Lærere vil sætte pris på den tankevækkende organisering og de vigtige læseplansværktøjer til at hjælpe med lektionsplaner, opgaver og selvstændige studier.

Udgiver: Infobase (via JCS online resources)

Opdateret forår 2022

MasterFILE Elite leverer fuldtekstmagasiner og opslagsbøger, der dækker mange emneområder. Indeholder også en omfattende billedsamling.

Udgiver: Infobase (via JCS online resources) EBSCO

Opdateret forår 2022

MasterFILE Premier leverer en robust samling af fuldtekstmagasiner, e-bøger og primære kildedokumenter. Indeholder også en omfattende billedsamling.

MasterFILE Reference eBook Collection er inkluderet for dem, der abonnerer på Masterfile Premier eller Masterfile Complete. Samlingen indeholder cirka 780 e-referencebøger fra førende uddannelsesforlag og universitetsforlag, der er aktuelle og relevante for skolens læseplaner.

Udgiver: EBSCO

Opdateret forår 2022

Naxos Music Library er verdens største online bibliotek for klassisk musik og beslægtede genrer. Dags dato tilbydes streamingadgang til +170.000 albums med standard og sjældent repertoire fra topklasse labels. Nye labels og albums tilføjes hver måned. Tjenesten indeholder også hørelæreprogrammer, musikhistoriske og videnskabelige artikler, guider for udtale, komponist- og kunstnerbiografier, musikordbog, arbejdsanalyser og meget mere.       

Udgiver: Naxos Denmark ApS

Opdateret forår 2022

Naxos Video Library er et omfattende bibliotek med audiovisuelle udgivelser af fuld-længde operaer, balletter og danseforestillinger, koncerter fra internationale koncerthuse, dokumentarfilm, og en voksende serie af masterclasses med nogle af nutidens mest fremtrædende kunstnere og undervisere. Adgang til librettoer og booklets.

Udgiver: Naxos Denmark ApS

Opdateret forår 2022

Ultra Online Package tilbyder en grundig samling af forskningsmaterialer i fuld tekst til gymnasier. Databaserne omfatter magasiner og tidsskrifter, aviser, primære kildedokumenter og e-bøger, der dækker en række forskellige emner.

Udgiver: EBSCO

Opdateret forår 2022