Handel, økonomi, finans

Licensservicen formidler en række produkter særligt relevante for erhvervsskolerne. Se et udvalg her.

Mønter og sedler, Euro

Foto: Colourbox

Business Source Complete er et vigtigt værktøj for handelsstuderende. Med premium fuldtekstindhold og peer-reviewede handelstidsskrifter dækker det alle handelsdiscipliner, herunder marketing, ledelse, regnskab, finans og mere.

Udgiver: EBSCO

Opdateret 2022

Business Source Premier har fuldtekst og søgbare citerede referencer til de bedste handelsorienterede tidsskrifter.

Udgiver: EBSCO

Opdateret forår 2022

Gale In Context: Global Issues understøtter global bevidsthed og giver et globalt perspektiv, mens de binder et væld af autoritativt indhold sammen, hvilket giver eleverne mulighed for kritisk at analysere og forstå de vigtigste spørgsmål i den moderne verden. Udforsk emner inden for regering, jura, sundhed, videnskab og teknologi, samfund og kultur og meget mere. Mere end 6.000 synspunktskommentarer giver baggrund om vigtige emner som fødevaresikkerhed, folkedrab, menneskerettigheder og ekstremt vejr.

Udgiver: Gale-Cengage Learning

Opdateret forår 2022

OECD udgiver sine anbefalinger, analyser og data om OECD iLibrary for at hjælpe med at informere politiske beslutningstagere, forskere og analytikere om at implementere den bedst mulige respons i deres lande. OECD iLibrary-indhold danner grundlaget for internationale planlægnings- og forskningsprojekter efter solide og pålidelige standarder. Vores indhold hjælper akademikere og studerende på alle niveauer med at få adgang til den nyeste forskning og data for at understøtte deres arbejde og holde sig ajour med den seneste udvikling inden for deres felt.

Udgiver: OECD (via Content Online)

Opdateret forår 2022

Passport dækker 210 lande og indeholder millioner af statistikker og prognoser (1977-2040), tusindvis af virksomhedsprofiler, landerapporter og globale briefinger om industrier, makroøkonomi, bæredygtighed, digitalisering og forbrugere. Vi er den primære kilde til vores forskning med mere end 1500 analytikere på stedet i 100 lande. Akademikere stoler på vores internationalt sammenlignelige data til undervisningsopgaver, akademiske artikler og afsluttende afhandlinger på tværs af flere afdelinger.

Udgiver: Euromonitor International

Opdateret forår 2022

Statista er en af verdens største platforme for statistik, markedsdata og research med over 1,5 millioner data på 80.000 forskellige emner. Data kommer fra over 22.500 kilder (300-500 nye data er uploadet dagligt), hvis ophav er tjekket. Statista benyttes af elever til finde relevant materiale til opgaver og af lærere til forberedelse af lektioner. Platformen benyttes på nuværende tidspunkt af over 4.500 akademiske institutioner i verden, i Danmark blandt andet af CBS og HEG Himmerlands. 

Udgiver: Statista GmbH

Opdateret forår 2022

Turisme er et internationalt væksterhverv og turismen skabte i 2019 mere end 171.000 job i Danmark. Derfor har turismen også brug for et seriøst og kritisk medie. Turisme.nu undersøger tendenser, ny forskning, udviklingsprocesser og rammevilkår i turisme- og oplevelseserhvervet. Vi fortæller de gode historier fra turismens aktører, men vi tillader os også at stille kritiske spørgsmål til branchens ledere, meningsdannere og politikere. Fordi branchen, formidlingen og debatten udvikler sig mere og bedre gennem saglig, objektiv og undersøgende journalistik.

Udgiver: Willmore Group ApS

Opdateret forår 2022