COVID-19 og sikkerhed

Vi overholder retningslinjerne og har optimeret rengøring, udluftning og servering i alle vores mødelokaler.

Mundbind ikon
Foto: Det Kgl. Bibliotek

Vi tilbyder mindre møder i større lokaler og ændret opstilling med udgangspunkt i sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi sørger for fri adgang til håndsprit ved alle mødelokaler, og vi sikrer os, at det er den samme person, der fungerer, som jeres kontaktperson hele dagen - fra I kommer, til I går. Mellem hvert møde desinficerer vi alle overflader i lokalet.

Vi glæder os til at tage imod jer, selvom det er på lidt andre måder. Vi undersøger også, hvordan vi kan tilbyde bedre og flere digitale muligheder. Men rammerne i Den Sorte Diamant er de samme - og de er lige så flotte som altid.

Retningslinjer på Den Sorte Diamant

Afstand

Vi følger retningslinjerne og holder afstand. Derfor møder vi jer ikke med hverken håndtryk eller kram.

Hygiejne og desinficering

Sprit hænderne ofte. Vask hænder når I ankommer til Den Sorte Diamant og både før og efter spisning. Undgå at røre ved for mange overflader, selvom disse bliver rengjort ofte. 

Rengøring og desinficering

Mødelokalerne rengøres dagligt, og mellem møder bliver alle overflader i mødelokalerne desinficeret. Der vil også være udluftning i mødelokalerne jævnligt.

Helbred

Har du de mindste symptomer på sygdom, bedes du holde dig hjemme. Det samme gør sig gældende for personalet i huset.

Forplejning og mad

Forplejningen portionsanrettes og serveres enten i jeres mødelokale eller i salonen. Alt er tilberedt og bliver serveret efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Kaffen serveres i kander, og vi beder jer om at benytte håndsprit eller håndvask, inden I skænker kaffen.

Pauser og ophold

Vi anbefaler at gøre brug af vores flotte, åbne udendørs arealer og vores hyggelige café, der også har udendørs siddearealer. Ellers finder vi en løsning, så I får det bedst mulige ophold hos os.

Lokaler

Benyt så vidt muligt jeres egne medbragte skriveredskaber. Så er I på den sikre side. Men vi har mulighed for at hjælpe, hvis der opstår akut mangel på kuglepenne, blokke, post-its og lignende.

Personale

Alle retningslinjerne gælder også for personalet. Det er den samme person, der fungerer, som jeres kontaktperson hele dagen - fra I kommer, til I går, og vedkommende sørger for, at alt fungerer, som det skal.